Dette er Firfisle Media

Dette er Firfisle Media

Etter flere år som fast ansatt journalist i fagpressen, har jeg gått tilbake til tilværelsen som frilansjournalist. Siden våren 2014 har jeg først og fremst jobbet for lokalpressen, hovedsakelig som tilkallingsvikar for Moss Avis og fast medlem i frilansstaben i Vestbynytt og i fagbladene Fremtidens byggenæring og Samferdsel & Infrastruktur.

Tidligere har jeg blant annet jobbet for Byggfakta, VVS aktuelt, Hotellmagasinet og Bad og bolig.

I lokalpressen jobber jeg først og fremst som frontredigerer, med ansvar for å publisere både egne og andre journalisters saker på nettet og følge opp det løpende nyhetsbildet. Innimellom jobber jeg også som allround-journalist. I tillegg har jeg levert bolig/hagestoff og helgereportasjer, deltar i ulike videoproduksjoner og skriver petiter.

I fagpressen har jeg dekket alt fra tunnel-, vei- og damutbygginger, baderomsrehabiliteringer og hotellspøkelser til store internasjonale messer som Cersaie i Bologna.

Jeg tar både lokale, nasjonale og internasjonale oppdrag. Jeg er først og fremst skribent, men gjør i tillegg det meste av foto selv. I tillegg har jeg erfaring med en rekke ulike webpubliseringsverktøy som xpublish, BOA, Drupal, Polopoly, Escenic og Dr. Front.

Medlem i Norsk Journalistlag Frilans.

Se min oppføring i Frilanskatalogen her.

birgittehenriksen2